Menu
Home
Over Mplus
Mplus Financieel &
  Administratief

Mplus Logistiek
Mplus Point of Sale
Modules
FAQ
Contact

Colofon
Mplus Software
Voorstreek 77
8911 JL Leeuwarden
Tel. 058 21 57 000
Fax. 058 21 21 256
info@mplussoftware.nl

Support
Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Logistiek
Bulk lokatie in het magazijn

Mplus Warehouse Management

Mplus Warehouse Management Systeem beheert optimaal uw magazijnlocaties, uw goederen en al uw logistieke processen als inslag, opslag, uitslag, inpakken en verzenden. De opzet daarbij is het maximaal reduceren van foutpick en het minimaliseren van de tijd die nodig is voor picken, inpakken en verzenden. Dit wordt gerealiseerd door orderbatching, het volgen van een optimale pick-route en door een zeer efficiënte manier van inpakken en verzenden.

Orderentries, facturering en incasso's

Mplus WMS heeft ook de mogelijkheid goederen te beheren voor derden, speciaal bedoeld voor logistieke dienstverleners. Het programma is te koppelen aan de orderentries van Mplus, waar orders electronisch kunnen worden ingelezen en waar eventueel ook de verdere financiële afwikkeling plaats vindt, zoals automatisch facturering van pakbonnen en automatische incasso's.

Paktafels en expeditie

Mplus WMS voorziet ook in het aansturen van de inpaktafels en het verzenden van de goederen. Het programma geeft aan welke orderbatch de inpakker moet kiezen. De inpakker kiest de betreffende pickkar met goederen uit, die reeds in een bufferzone gereed staat om ingepakt te worden. De inpakker ziet op het beeldscherm welke goederen hij van de kar moet pakken en moet inpakken. Is een doos gereed, dan wordt deze voorzien van een identificatie-sticker: een barcode-sticker die automatisch door het programma wordt gegenereerd. Vervolgens plaatst de inpakker de ingepakte goederen op een lopende band die deze vervoert naar de expeditie-afdeling.

Recall, THT en partijregistratie

Elk artikel binnen het magazijn heeft een uniek inslagnummer, waardoor productienummers, serienummers, houdbaarheidsdatum en allerlei andere zaken die relevant zijn bij het artikel bewaard blijven.
Daardoor is het mogelijk unieke uitslagen te maken met één en hetzelfde productienummer, tht of andere unieke zaken. Bij productie-fouten kan onmiddellijk worden gezien, naar wie de goederen zijn gegaan, waar ze nog in het magazijn staan of gestaan hebben.

Informatie

Voor meer details kunt u kijken op: www.mpluswms.nl. Ook kunt u contact op nemen met één van onze medewerkers:
info@bolt.nl of tel. 058-2157000.


Mplus Software  © 2009  |   Licentie voorwaarden   |   Disclaimer